ChinaBrand Fair, 2019. június 3-5.

Már most regisztráljon látogatóként a jövő évi China Smart Expo-ra!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsők között 2018-as China Smart Expo-ról.

China Smart Expo 2014 November

Idén, 2014. november 6-8 között második alkalommal kerül megrendezésre a ’China SMart Expo’ kiállítás-sorozat, melynek célja egy üzleti platform megteremtése a hazai vállalkozások, és kínai partnereik között. A három napos kiállítás, vásár és konferencia kiváló lehetőséget teremt, hogy a magyar vállalkozások közvetlenül az igényeiknek megfelelő kínai gyártókkal egyeztessenek, valamint megismerjék a CECZ Közép-európai Kft. keretein belül nyújtott 70%-os készletfinanszírozási ajánlatot, mellyel gyorsabb és jobb eredményeket tudnak elérni versenytársaiknál.

A kiállítás látogatóinak alkalmuk lesz hiteles kínai gyártókkal nemcsak megismerkedni, de akár a helyszínen közvetlenül partneri szerződést kötni, megspórolva a Kínába utazás jelentős költségeit és a megfelelő partner kiválasztásával járó hosszadalmas munkát. A CECZ Közép-európai Kft. logisztikai és finanszírozási megoldásaival kiegészülve a China Smart Expo egy komplett szolgáltatásrendszerrel kívánja segíteni a kínai lehetőségek iránt érdeklődő kelet-közép-európai kis- és középvállalkozásokat.

2014. november 6-8 között a The Experience Center épületében (volt Budapest China Mart, XV.kerület, Szentmihályi út 171) kerül megrendezésre a ’China Smart Expo 2014. November’ három napos kiállítás, vásár és konferencia programsorozat. Az expóra ezúttal nem csak egy bizonyos tartományból, hanem Kína számos régiójából érkeznek kiállítók, színesítve ezzel az esemény résztvevőit és termékpalettáikat.

A hazai és a régióban kereskedő magyar KKV-k és külföldi szereplők számára a "China SMart Expo 2014 November"-en lehetőség lesz arra, személyesen is tárgyaljanak jövendőbeli kínai partnereikkel egy időpont-egyeztető rendszer segítségével.


A kiállítókkal kapcsolatos részletes információt a www.chinasmartexpo.com oldalán, illetve a mobilalkalmazásunkon keresztül érhetnek el. A kiállítás ideje alatt, a kihelyezett információs pultoknál a CECZ Közép-európai Kft. által a KKV-k számára nyújtott finanszírozási és egyéb üzleti lehetőségekről és tenderekről is tájékozódhatnak a programsorozat látogatói.

A kiállítás helyszínéül szolgáló The Experience Center (régi nevén Budapest China Mart majd egy évtizede a kínai cégek kiállítási központjaként működik. A kereskedelmi kapcsolatok további fejlesztése érdekében tavaly létrehozott 1 milliárd forintos befektetési alap idén is elérhető lesz azon KKV-k számára, amelyek részt vesznek a kiállításon és regisztrálnak a helyszínen a tenderre. A 2013-as tapasztalatok alapján ugyan változik az alap felhasználhatósága és feltételrendszere, de továbbra is a KKV-k eddigi legnagyobb problémájára, a készletfinanszírozásra nyújt megoldást, ezzel magasabb szintre emelve a magyar-kínai üzleti kapcsolatokat.A 70%-os készletfinanszírozási alap jelentősen megnövelheti a hazai KKV szektor szereplőinek lehetőségét a regionális terjeszkedésre. A CECZ Közép-európai Kft. a kínai partnerein keresztül a megrendelni kívánt árukra előfinanszírozási lehetőséget biztosít. Üzleti terv és garanciavállalás mellett a megrendelni kívánt áruk értékének 70%-át 120 napra finanszírozza, melynek részleteiről a kiállításon kapnak a látogatók teljes körű tájékoztatást.

A CECZ a finanszírozáson kívül egyéb szolgáltatásokat is nyújt: bemutatóterem biztosítása - 1 éven át ingyenesen Magyarországon, Kínában raktározási és logisztikai megoldások a kereskedelmi partnerek számára, beszerzési és logisztikai szolgáltatás, áruellenőrzés, jogi támogatás, marketing események szervezése, tolmácsolás-fordítás mindkét országban.

A CECZ által életre hívott kereskedelmi és logisztikai övezet a maga nemében egyedülálló a világon, a kínai kormány, a Kínai Kereskedelmi Minisztérium támogatását is jelentős mértékben élvezi. A projekt által Magyarország a kínai kereskedelem közép-európai terjesztési központjává vált az elmúlt évtizedben. Raktározásban és az áruszállításban egyfajta kereskedelmi kapuként funkcionál Kína számára elsősorban a Közép-keleti európai régióban és a főbb európai országok felé. A projekt, a Magyarországon egyre nagyobb jelentőséggel bíró keleti nyitás stratégiájával is összhangban van.