VÁRJUK KÖVETKEZŐ KIÁLLÍTÁSUNKON ILLETVE PARTNERKAPCSOLAT ÉPÍTŐ PLATFORMUNKON!Keresés


Tevékenységi kör: kereskedelem, logisztika, mérőműszer, táblagép, fűnyíró

Keresés cégnévre

Cégnév
Keresés cégnévre.

Keresés kulcsszóra

Tevékenységi kör: kereskedelem, logisztika, mérőműszer, táblagép, LED, fűnyíró stb
Cég bemutatkozó
Keresés a vállalatok bemutatkozó leírásában.

Az összes cég listázása

Listázás iparágak szerint

További cégek

Zhuhai Benyo Optics Technology Co., Ltd.

Jelen volt: China Smart Expo 2016.

Termékek: Pavoscreen termékek, edzett üveg, edzettüveg kijelző védő, védő szemüveg, anti-kékfény szemüveg, sötétített szemüveg, színezett szemüveg, nagy tisztaságú szemüveg, monitorvédő, UV-ellenes védőüveg.


A Benyo egy professzionális cég, amely számos optikai elektronika és üvegkijelző védő fejlesztése, gyártása és eladása mellett köteleződött el. A sok féle innováció független szellemi tulajdonjogainak köszönhetően egy világszerte híres márka, a Pavoscreen lett felépítve, amely a globális piaci eladásaival és a felhasználók hatalmas elégedettségével sikerült. A mobilinternet gyors fejlődésével mindenhol megjelentek az okostelefon-függők. A Pavoscreen négy újonnan debütált termék szériája az „anti-kékfény üveg”, a sötétített üveg, az átlátszó és színezett üveg mind prémium importált anyagokból készültek a fejlett technológiával kombinálva, így nyújtva szemeinek a legérzékenyebb törődést.


www.pavoscreen.com

Időpont foglalás

Guangxi Wuzhou Maosheng Tea Industrial Co., Ltd.

Jelen volt: China Smart Expo 2016.

Termékek: Liu Pao tea, fekete tea.


Guangxi Wuzhou Maosheng Tea Co., Ltd. az iparág egyik vezető vállalata, mely különféle feldolgozott teák gyártással és értékesítéssel foglalkozik. Liu Pao teát Kínában fekete teának nevezik, mely vörös, iszapos, mégis tiszta, érett, fermentált sötétfekete tea, ízében pedig a bételdióra hasonlít. Maosheng teából pedig vöröses-sárga (borostyánhoz hasonló) főzet készíthető, édeskés utóíze van és többször is felönthető. A szárított levelek vastagok, barnák és erjesztés után rugalmassá válnak. Világ Monopoly sorozat Gold Series Classic eco-sorozat Classic Kína négy híres fazekas sorozat Classic teaszertartás sorozat


www.mostea.com

Időpont foglalás

Linyi Hambo Trade Co., Ltd.

Jelen volt: China Smart Expo 2016.

Termékek: Műgyantás vagy kerámia vágó-és csiszolókorongok, élezőkő, bevont csiszolókorong és tárcsák.Különféle vágókorongok és csiszolókorongok, keréklamellás tárcsák,/ lamellás korong fenőkő, polírozó kerék, fűrészlap, fém tetőfedő cserép, furnér


HAMBO a csiszoló eszközök professzionális beszállítója. 2004-es alapításunkkor több mint 20 év tapasztalattal rendelkeztünk a csiszolóeszközök terén. A műgyantás vagy kerámia vágó-és csiszolókorongokra, élezőkövekre, bevont csiszolókorongokra és tárcsákra specializálódott.


www.abrasives.en.alibaba.com

Időpont foglalás

Shandong Shenli Rigging Co.,Ltd.

Jelen volt: China Smart Expo 2016.

Termékek: Termékei több mint 1000 típusból állnak, melyek között a G80 összekötő, G80 biztonsági horog, G80 rövidítő horog és a G80 összekötőszem szabadalmaztatott termék.G80 biztonsági horog, G80 rövidülés kuplung és G80 Tawgk már szabadalmaztatott. 100 kötélzet kétgyűrűs csat biztonsági kampó horog Körmös Eye Hook Gyűrűk Bilincsek G80 kötélzet közös kötélzet szerelvény Támogató kötélzet öntés


Shandong Shenli Rigging Co.,Ltd. egy tartományi szintű csúcstechnológiás vállalat, mely modern üzletvezetési szemlélettel és gyártási képességekkel rendelkezik a közép- és felsőkategóriás szervények területén. Több mint 30 év kereskedlmi tapasztalattal rendelkezik. Termékei több mint 1000 típusból állnak, melyek között a G80 összekötő, G80 biztonsági horog, G80 rövidítő horog és a G80 összekötőszem szabadalmaztatott termék.Jelenleg, a belföldi szerelvénygyártók közül a Shenli a piacvezető, nemcsak az előállítás léptékét, technologiát és berendetéseket tekintve, hanem a termékeik minőségében, kínálatában és műszaki tartalmukban is.


enshenlirigging.w36.0537.cn

Időpont foglalás

Sparktronic Co., Ltd.

Jelen volt: China Smart Expo 2016.

Termékek: Gyújtótekercsek, gyújtómodulok, EGR szelepek.


Sparktronic Co., Ltd. a gyújtótekercsek vezető gyártója Kínában. Fő termékeik a gyújtótekercsek, gyújtómodulok, gyújtókábelek, érzélők, EGR szelepek.


www.ignition-coil.com

Időpont foglalás

Ningbo Victory Import&Export Co.,Ltd.

Jelen volt: China Smart Expo 2016.

Termékek: Árnyékolt motor, árnyékolt pólusú motor, szépségápolási eszközök, elektromos hajvágók, hűtőautomata, hűtőmotor, keresztáramú ventilátor, hűtőberendezés alkatrészek.


Exportálunk alkatrészeket hűtőkhöz, fagyasztókhoz, mosógépekhez és más gépekhez, illetve szintén exportálunk hajvasalókat, hajszárítókat, elektromos fogkeféket, hajgöndörítőket.


www.chinaboer.com

Időpont foglalás

Shandong WeiTai Textile Co., Ltd.

Jelen volt: China Smart Expo 2016.

Termékek: törülköző, fürdőszobai törülköző, arctörlő, kéztörlő, takaró, fürdőköpeny, gyermek paplan négyzet törölköző törölköző paplan sport törölköző fürdőlepedő gyermek törölköző arc törölköző csoportosított


A Weitai Textile fókuszának középpontjában a törülköző ipar áll már több mint 10 éve. A tudásunk, és a nemzetközi kliensekkel való mély együttműködésünk tesz minket a legjobb üzleti partneri választássá Kínában. Mint alapítója és vezérigazgatója a cégnek, garantálhatom Önnek, hogy kielégítőnek fogja találni szolgáltatásainkat és üzleti megoldásainkat, amiket mindenkinek személyre szabunk.


Időpont foglalás

Shanxi Xinhua Chemical Co., Ltd.

Jelen volt: China Smart Expo 2016.

Termékek: Aktív szén és gázmaszk, Dióhéj Ipari aktív szén Dfferent Function Activatd Carbon Különböző alakú aktív szén Különböző anyaga Aktívszén Nagyteljesítményű aktív szén Gázmaszk Levegő tisztító Védőruházat


Shanxi Xinhua Chemical Co., Ltd. 1953-ban építették, és a CNGC leányvállalata. A cég a legnagyobb aktív szén és gázmaszk előállító Kínában. Az aktív szén éves mennyisége meghaladja az 50 ezer metrikus tonnát, gázmaszkból pedig több mint 500 ezer szettet gyártanak le. Az aktív szén nemzeti tesztelési szabványát és a NBC munkavédelmi berendezéseket is cégünk hozta létre.


xinhua.en.alibaba.com

Időpont foglalás

Guangxi Shiru Tea Co., Ltd.

Jelen volt: China Smart Expo 2016.

Termékek: Bio tea, organikus tea, teapor, jázmin tea, gyömbéres tea, matcha tea, teafilter, gyógytea, fekete tea, fehér tea, pu-erh tea, Jiaogulan tea, Oolong tea, kínai tea, japán tea, európai tea.


A Guangxi Shiru Tea Co. Ltd.-t 1985-ben alapították meg. Mi professzionális vállalatként elkötelezettek vagyunk a jázmin, zöld tea, fekete tea és az oolong tea gyártása iránt. Több mint 126 üzleti partnerrel dolgozunk szoros együttműködésben. Exportálunk az Egyesült Államokba, Japánba, Délkelet-Ázsiába, az Európai Unió tagországaiba, Taiwanra, Hong Kongba és más régiókba.


gxtea.en.alibaba.com

Időpont foglalás

Zhuhai Ecare Electronic Technology Co., Ltd.

Jelen volt: China Smart Expo 2016.

Termékek: Ultrahangos tisztító, konyhai mérleg, testzsír mérleg, fürdőszobai mérleg, digitális lázmérő, sütő hőmérő, időjárás jelző, digitális időzítő és ajtócsengő


Több mint 200 alkalmazottal és 5400 négyzetméternyi gyárterülettel az Infocare Industries Co. Ltd. magas színvonalú egészségüggyel kapcsolatos termékeket nyújt, mint a testzsír mérlegek, fürdőszobai mérlegek, konyhai mérlegek, lépésszámláló készülékek, véralkohol-szint mérők, és masszírozók. Több mint 10 év tapasztalatával és szakértelmével a gyártásban és az egészségügyi termékek exportálásában képesek vagyok OEM és ODM rendeléseket is teljesíteni, ami a vásárló pontos elvárásaihoz igazodnak. Továbbá őszinte és professzionális üzleti attitűdünkkel hosszú távú üzleti kapcsolatokat alakítottunk ki vásárlóinkkal világszerte. Nagyon erős kutatói és fejlesztői részleggel rendelkezünk, ez felelős a divatos és piacképes, fogyasztói egészségügyi termékeinkért.


www.zhecare.com

Időpont foglalás