ChinaBrand Fair, 2019. június 3-5.

Már most regisztráljon látogatóként a jövő évi China Smart Expo-ra!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsők között 2018-as China Smart Expo-ról.

China Smart Expo 2015

A legjobb üzlet, mert a kínai vállalatok hazai üzleti partnereket keresnek!

A China SMart Expo keretein belül a kínai vállalatokkal személyesen tárgyalhat a potenciális üzleti megoldásokról:

Márkaképviselet

1 évig bérleti díj nélküli bemutatótermet biztosítunk a The Experience Center épületében, kedvező üzemeltetési költségek mellett!

Közép-európai disztribúció

Az Ön vállalkozása most európai terjesztési központtá válhat egy egyedülálló üzleti modell által!

Készletbővítés

Találjon új árukészletet, fejlessze kereskedelmét, akár finanszírozási lehetőségek segítségével!

Bemutatóterem és mintadarabok

A The Experience Center közel 10 000 négyzetméteren teszi elérhetővé a kiállítók mintadarabjait.

Mitől egyszerű?

Nem kell Kínába utaznia!

Személyes kapcsolatot létesítsen minőségi termékeket kínáló, megbízható kínai gyártókkal.

Két napos konferencia-sorozat

Egyedüli lehetőséget nyújt elmélyülni a magyar-kínai üzleti és kereskedelmi kapcsolatok világában.

Project Center

Egyedi üzleti lehetőségekről, pályázható projektekről tájékozódhat.

Készletfinanszírozás és logisztika

Az előlegtől a raktározáson át, akár a D2D kiszállításig.

Hol, mikor?

Az elmúlt évek rendezvényein több száz sikeres üzlet és hosszú távú együttműködés született a rendezvényre látogató kínai és magyar vállalkozások között. Honlapunkon és mobilalkalmazásunkon keresztül nem csak a rendezvényre tud ingyenesen regisztrálni, de személyes időpontot is egyeztethet a Kínából érkező vállalatokkal.

Idén 4. alkalommal rendezik meg a China Smart Expo-t

2015. június 16-18. között a The Experience Center (TEC) épületében kerül megrendezésre a „China Smart Expo 2015” elnevezésű, 3 napos kiállítás, vásár és konferencia programsorozat. A közel 150 kínai és európai kilállítót felsorakoztató kiállítás idei legfőbb célja, hogy a kiállítók, kereskedők megtalálják a China Smart Expo szolgáltatásain keresztül azokat a gyártókat vagy közép-európai és magyar vállalkozásokat, amelyek hosszú távon biztos partnereik, illetve márkaképviselőjük lehet. A kiállítás, vásár és konferencia kiváló lehetőséget teremt, hogy a magyar vállalkozások közvetlenül az igényeiknek megfelelő kínai gyártókkal egyeztessenek, valamint megismerjék a CECZ Közép-Európai Kft. (Central European Trade and Logistics Cooperation Zone Co., Ltd.) keretein belül nyújtott készletfinanszírozási megoldásokat, valamint a Project Center adta lehetőségeket, mellyel gyorsabb és jobb eredményeket tudnak elérni versenytársaiknál. A CECZ által létrehozott Project Center szolgáltatásai által akár európai terjesztési központtá is válhat minden kis- és középvállalkozás, amely csatlakozik a Kínai Kereskedelmi Minisztérium és a CECZ által létrehozott speciális kereskedelmi övezeti üzleti modellhez.

A Project Center egy olyan bemutatótermi rendszert jelent, mely az időszaki kiállítások 365 napos folytatására, valamint az érdeklődő partnerek kiszolgálására jött létre. Egyszerre vannak jelen a kínai világmárkák – Aigo, Hanvon, Dantang, Lenovo, Hisense, Haier és a közepes és a nagyobb méretű manufaktúrák termékei. Egy helyen fellelhető a már itt járt kiállítók termék- és céginformációi. A Project Center munkatársai segítenek az érdeklődő üzletemberek számára a megfelelő kínai partnerrel történő kapcsolatfelvételben. A sikeres egyeztetések után, a Project Center használatával akár a márkaképviselet és a régióban történő terjeszkedés is könnyebben megtervezhető és megvalósítható.  

A kereskedelmi kapcsolatok további fejlesztése érdekében 2015-ben is számíthatnak a vállalakozások a kereskedelem-fejlesztési alap nyújtotta lehetőségekre. Az alap idén is elérhető lesz azon KKV-k számára, amelyek részt vesznek a kiállításon és regisztrálnak. A helyszínen egy igényfelmérő lap segítségével részletesebb tájékoztatást kapnak a vállalkozás képviselői. A három napos kiállítás, vásár és konferencia kiváló lehetőséget teremt, hogy a magyar vállalkozások közvetlenül az igényeiknek megfelelő kínai gyártókkal egyeztessenek, valamint megismerjék a CECZ keretein belül nyújtott vállalkozást segítő megoldások, mellyel gyorsabb és jobb eredményeket tudnak elérni versenytársaiknál. A CECZ Közép-európai Kft. logisztikai és finanszírozási megoldásaival kiegészülve, a China Smart Expo egy komplett szolgáltatásrendszerrel kívánja segíteni a kínai lehetőségek iránt érdeklődő magyar, illetve kelet-közép-európai kis- és középvállalkozásokat.