ChinaBrand Fair, 2019. június 3-5.

Már most regisztráljon látogatóként a jövő évi China Smart Expo-ra!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsők között 2018-as China Smart Expo-ról.

China Smart Expo 2016 A legjobb üzlet – egyszerűen

2016 júniusában 5. alkalommal rendeztük meg a China Smart Expo-t

2016 június 13-15. között a The Experience Center (TEC) épületében került megrendezésre a „China Smart Expo 2016” elnevezésű, három napos kiállítás, vásár és konferencia programsorozat. A közel 300 kínai kiállítót felsorakoztató kiállítás idei legfőbb célja az volt, hogy a kiállításra látogatók megtalálják a China Smart Expo standjainál és szolgáltatásain keresztül azokat a kínai gyártókat/forgalmazókat, melyek termékeit szívesen szereznék be közvetlenül Kínából és építenék be saját gyártásukba vagy forgalmaznák a közép-kelet-európai piacon.

Hosszútávú partnerség

A kiállítás, vásár és konferencia kiváló lehetőséget teremtett, hogy a magyar vállalkozások közvetlenül az igényeiknek megfelelő kínai gyártókkal egyeztessenek, valamint megismerjék a CECZ Közép-Európai Kft. (Central European Trade and Logistics Cooperation Zone Co., Ltd.) keretein belül nyújtott készletfinanszírozási megoldásokat, valamint a Project Center adta lehetőségeket, mellyel gyorsabb és jobb eredményeket tudnak elérni versenytársaiknál.

A CECZ által létrehozott Project Center szolgáltatásai biztos alapot jelenthetnek akár európai terjeszkedéshez is minden kis- és középvállalkozás számára, amely csatlakozik a Kínai Kereskedelmi Minisztérium és a CECZ által létrehozott életre hívott speciális kereskedelmi övezeti üzleti modellhez.

A Project Center egy olyan bemutatótermi rendszert jelent, mely az időszaki kiállításokon túl az év minden napján minden érdeklődő partner igényének kiszolgálására jött létre.

Bemutatótermek

Egyszerre vannak jelen a kínai világmárkák – Aigo, Hanvon, Dantang, Haier, Hisense Lenovo – valamint a közepes és a nagyobb méretű gyártók termékei. A Project Center munkatársai segítenek az érdeklődő üzletemberek számára a megfelelő kínai partnerrel történő kapcsolatfelvételben, releváns szaktanácsadással egybekötve. Kiváló üzleti kapcsolatok és hosszútávú partnerség kialakításában nyújtunk hathatós segítséget, legyen szó árukereskedelemről, akár képviseleti szerződések aláírása céljából, vagy a régión belüli további terjeszkedés céljából.

KERESSEN MINKET AZ ÉV 365 NAPJÁN!

Kérjük regisztráljon, hogy segíthessünk megtalálni a vállalkozásának megfelelő kínai beszerzési forrást!

China Smart Expo

TALÁLKOZZUNK 2017-BEN!