ChinaBrand Fair, 2019. június 3-5.

Már most regisztráljon látogatóként a jövő évi China Smart Expo-ra!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsők között 2018-as China Smart Expo-ról.

Foshan bemutatóterem

Foshan bemutatóterem

A kínai Foshan város szélesebb értelemben vett házberendezési márkatermékeit felsorakoztató, valós élményt nyújtó bemutatótermei.
Ismertető a Foshan város termékeit bemutató kiállító-területről:
Tovább a cégekhez

Foshan egy jelentős múlttal rendelkező, napjainkra meghatározó ipari termelést produkáló város Kína déli részén.

2016-ban gyártási volumene elérte a 2060 milliárd CNY (312 milliárd USD) értéket. Gyártmányai közül a tágabb értelemben vett háztartási eszközök, illetve lakásfelszerelési anyagok a meghatározóak, melyek a nemzetközi piacon is versenyképesek.

Potenciális magyar partnereikkel a kereskedelem, a tőkebefektetés, a technológia és a tudástranszfer terén látnak perspektivikus együttműködési lehetőséget.

Az utóbbi években az „Egy övezet - egy út” (One Belt - One Road), a nemzetközi termelési kapacitásokról folytatott egyeztetés és az egyéb stratégiai intézkedések nyomán Foshan város külföldre irányuló tőkebefektetése gyorsan növekvő, mintegy 4 milliárd USD volument mutat, külkereskedelmi egyenlege eléri a 413,1 milliárd CNY-t (kb. 62,6 milliárd USD-t).

A valós termékélményt nyújtó bemutatótermekben a teljes foshani márkapalettát megjelenítő, háztartási elektromos berendezéseket, építőanyagokat és bútorokat bemutató tematikus egységek, valamint a különböző vállalatokat ismertető standok sorakoznak.

Várakozással tekintünk az elé, hogy magyar partnereinkkel együtt a foshani és helyi cégek közös sikerének alapjait megteremtsük.