VÁRJUK KÖVETKEZŐ KIÁLLÍTÁSUNKON ILLETVE PARTNERKAPCSOLAT ÉPÍTŐ PLATFORMUNKON!Foshan város bemutatóterme

A kínai Foshan szélesebb értelemben vett ház-berendezési márkatermékeit felsorakoztató valós élményt nyújtó bemutatótermei.

Ismertető a kínai Foshan széles értelemben vett ház-berendezési márkatermékeinek márka-imázsát bemutató kiállító területről

Tovább a cégekhez

Foshan Kína déli részén található, jelentős múlttal rendelkező, napjainkra meghatározó ipari termelést produkáló város.

2016-ban gyártási volumene elérte a 2060 Mrd jüan (312 Mrd amerikai dollár) értéket. Gyártmányai közül a tágabb értelemben vett háztartási eszközök illetve lakás felszerelési anyagok a meghatározóak, melyek a nemzetközi piacon is versenyképesek.

Potenciális magyar partnereikkel a kereskedelem, a tőkebefektetés, a technológia és a tudás-transzfer terén látnak perspektivikus együttműködési lehetőséget.

Az utóbbi években az „Egy övezet - egy út” (One Belt - One Road), a nemzetközi termelési kapacitásokról folytatott egyeztetés és az egyéb stratégiai intézkedések nyomán Foshan város külföldre irányuló tőkebefektetése gyorsan növekvő, mintegy 4 milliárd dollárnyi volument mutat, külkereskedelmi egyenlege eléri a 413,1 milliárd jüant (kb. 62,6 milliárd dollárt).

A valós termék-élményt nyújtó bemutató termekben a teljes foshani márka-imázst megjelenítő, háztartási elektromos berendezéseket, építőanyagokat és bútor palettát bemutató tematikus egységek, valamint a különböző vállalatokat ismertető standok sorakoznak.


Várakozással tekintünk az elé, hogy magyar partnereinkkel együtt a foshani és helyi cégek közös sikerének alapjait megteremtsük.

Tovább a cégekhez