ChinaBrand Fair, 2019. június 3-5.

Már most regisztráljon látogatóként a jövő évi China Smart Expo-ra!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsők között 2018-as China Smart Expo-ról.

Gyakran ismételt kérdések

1. A vállalatunk szeretne Kínából importálni. Hogyan találom meg a legmegbízhatóbb és legalkalmasabb vállalatokat?

2. Milyen jellegű iparágak és termékek érhetők el a kínai beszállítóktól?

3. Fizetnem kell a szolgáltatásokért és a konzultációért?

4. Mi egy olyan KKV vagyunk, mely korábban még sosem bonyolított importügyletet. Hogyan tudok Kínából termékeket importálni?

5. Mi egy olyan kisméretű vállalat vagyunk, melynek nincsenek korábbról tapasztalatai import és angol/kínai nyelvű üzleti kapcsolatok terén. Hogyan kell egy ilyen tranzakciót− különös tekintettel a fordításokra és a kapcsolattartásra− lebonyolítani?

6. Úgy néz ki, hogy rövidesen sikerül megkötnöm az első üzletet, azonban egyik kollégámnak vagy alkalmazottamnak sincsen tapasztalata az import terén. A CECZ a teljes importfolyamatot lebonyolítja nekem?

7. A vállalatommal beszerzés helyett inkább be szeretnék lépni a kínai piacra. Tudnak nekem segíteni a termékeim Kínába történő exportálásában?

8. Vállalkozó vagyok, és bár vállalatom nincsen, mégis szeretnék Kínából importálni. Ilyen esetben számíthatok a kínai vállalatok válaszára?

9. A vállalatom talált egy potenciális beszállítót a CECZ adatbázisában. Tudnak nekem segíteni a kapcsolatfelvétel és az importtranzakció első lépéseiben?

10. A tárgyalásaim a végéhez közelednek a CECZ adatbázis egyik hitelesített kínai vállalatával. Tudnának ajánlani nekem egy olyan szállítmányozási vállalatot, mely teljes körű logisztikai szolgáltatásokat kínál?

11. A vállalatom kapcsolatba lépett egy kínai beszállítóval/ügynökkel, de szeretném megtudni, hogy valóban létezik-e a vállalat. Elérhető olyan hivatalos kínai cégjegyzék, ahol ennek utánanézhetek? Esetleg a CECZ elvégzi számomra az ellenőrzést?

12. Találtunk az interneten egy olyan vállalatot, mely a számunkra szükséges termékek gyártásával foglalkozik. Tudnak segíteni nekünk a tőlük való beszerzési folyamatban?

13. A vállalatom székhelye nem Magyarországon van. Ilyen esetben is igénybe vehetem közvetlen szolgáltatásaikat?

14. Hogyan győződhetek meg az importálni kívánt áru minőségéről?

15. Milyen fizetési feltételeket javasolnak? Fizessem ki a teljes összeget előre?

16. Sajnos régebbről már van negatív tapasztalatom egy kínai vállalattól történő import kapcsán, melynek során elveszítettem egy nagyobb pénzösszeget. Kérhetem a CECZ vagy a ChinaCham segítségét az illető vállalat beperlésében?

18. A bemutatótermekben kiállított termékek megvásárolhatók?

19. Tudok kisebb mennyiséget (1-2 darabot) is rendelni úgy, mint például egy online áruházból?

20. Hogyan találom meg Önöket? Tervezik, hogy más városokban is létrehoznak hasonló bemutatótermeket?

21. Találtam néhány potenciális partnert a CECZ adatbázisában, azonban nem válaszolnak az e-mailjeimre. Mit tegyek?

22. Találtam egy potenciális partnert a chinasmartexpo.com weboldalon, de nem tudom megnyitni a hivatalos angol nyelvű oldalát. Hogyan szerezhetek további információkat a vállalatról?

További kérdése van?

Kaocsolat

CECZ budapesti iroda
Telefon: +36 1 414 72 88
E-mail: info[kukac]cecz[pont]eu
Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi út 171., 3.10. iroda

Összes elérhetőségünk

Egy bizonyos céget keres?

Cégek megtekintése