VÁRJUK KÖVETKEZŐ KIÁLLÍTÁSUNKON ILLETVE PARTNERKAPCSOLAT ÉPÍTŐ PLATFORMUNKON!A legjobb üzlet egyszerűen!

A legjobb üzlet, mert a kínai vállalatok hazai üzleti partnereket keresnek!

A China SMart Expo keretein belül a kínai vállalatokkal személyesen tárgyalhat a potenciális üzleti megoldásokról:

REGISZTRÁLJON ELŐRE ONLINE
Márkaképviselet

Márkaképviselet

1 évig bérleti díj nélküli bemutatótermet biztosítunk a The Experience Center épületében, kedvező üzemeltetési költségek mellett!

Közép-európai disztribúció

Közép-európai disztribúció

Az Ön vállalkozása most európai terjesztési központtá válhat egy egyedülálló üzleti modell által!

Készletbővítés

Készletbővítés

Találjon új árukészletet, fejlessze kereskedelmét, akár finanszírozási lehetőségek segítségével!

Bemutatóterem és mintadarabok

Bemutatóterem és mintadarabok

A The Experience Center közel 10 000 négyzetméteren teszi elérhetővé a kiállítók mintadarabjait.

Mitől egyszerű?

Nem kell Kínába utaznia!

Nem kell Kínába utaznia!

Személyes kapcsolatot létesítsen minőségi termékeket kínáló, megbízható kínai gyártókkal.

Két napos konferencia-sorozat

Két napos konferencia-sorozat

Egyedüli lehetőséget nyújt elmélyülni a magyar-kínai üzleti és kereskedelmi kapcsolatok világában.

Project Center

Project Center

Egyedi üzleti lehetőségekről, pályázható projektekről tájékozódhat.

Készletfinanszírozás és logisztika

Készletfinanszírozás és logisztika

Az előlegtől a raktározáson át, akár a D2D kiszállításig.

Regisztrált vendégeinket ebéddel és ajándékokkal fogadjuk

REGISZTRÁLJON ELŐRE ONLINE

Hol, mikor?

  • Helyszín: Budapest, The Experience Center épülete, XV. kerület, Szentmihályi út 171.
  • Időpont: 2015. június 16-17-18., kedd-csütörtök
  • Megnyitó ünnepség: június 16-án 10:00 órakor
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Az elmúlt évek rendezvényein több száz sikeres üzlet és hosszú távú együttműködés született a rendezvényre látogató kínai és magyar vállalkozások között. Honlapunkon és mobilalkalmazásunkon keresztül nem csak a rendezvényre tud ingyenesen regisztrálni, de személyes időpontot is egyeztethet a Kínából érkező vállalatokkal.

Idén 4. alkalommal rendezik meg a China Smart Expo-t

2015. június 16-18. között a The Experience Center (TEC) épületében kerül megrendezésre a „China Smart Expo 2015” elnevezésű, 3 napos kiállítás, vásár és konferencia programsorozat. A közel 150 kínai és európai kilállítót felsorakoztató kiállítás idei legfőbb célja, hogy a kiállítók, kereskedők megtalálják a China Smart Expo szolgáltatásain keresztül azokat a gyártókat vagy közép-európai és magyar vállalkozásokat, amelyek hosszú távon biztos partnereik, illetve márkaképviselőjük lehet.

A kiállítás, vásár és konferencia kiváló lehetőséget teremt, hogy a magyar vállalkozások közvetlenül az igényeiknek megfelelő kínai gyártókkal egyeztessenek, valamint megismerjék a CECZ Közép-Európai Kft. (Central European Trade and Logistics Cooperation Zone Co., Ltd.) keretein belül nyújtott készletfinanszírozási megoldásokat, valamint a Project Center adta lehetőségeket, mellyel gyorsabb és jobb eredményeket tudnak elérni versenytársaiknál.

A CECZ által létrehozott Project Center szolgáltatásai által akár európai terjesztési központtá is válhat minden kis- és középvállalkozás, amely csatlakozik a Kínai Kereskedelmi Minisztérium és a CECZ által létrehozott speciális kereskedelmi övezeti üzleti modellhez.


A Project Center egy olyan bemutatótermi rendszert jelent, mely az időszaki kiállítások 365 napos folytatására, valamint az érdeklődő partnerek kiszolgálására jött létre. Egyszerre vannak jelen a kínai világmárkák – Aigo, Hanvon, Dantang, Lenovo, Hisense, Haier és a közepes és a nagyobb méretű manufaktúrák termékei. Egy helyen fellelhető a már itt járt kiállítók termék- és céginformációi. A Project Center munkatársai segítenek az érdeklődő üzletemberek számára a megfelelő kínai partnerrel történő kapcsolatfelvételben. A sikeres egyeztetések után, a Project Center használatával akár a márkaképviselet és a régióban történő terjeszkedés is könnyebben megtervezhető és megvalósítható.

A kereskedelmi kapcsolatok további fejlesztése érdekében 2015-ben is számíthatnak a vállalakozások a kereskedelem-fejlesztési alap nyújtotta lehetőségekre. Az alap idén is elérhető lesz azon KKV-k számára, amelyek részt vesznek a kiállításon és regisztrálnak. A helyszínen egy igényfelmérő lap segítségével részletesebb tájékoztatást kapnak a vállalkozás képviselői.

A három napos kiállítás, vásár és konferencia kiváló lehetőséget teremt, hogy a magyar vállalkozások közvetlenül az igényeiknek megfelelő kínai gyártókkal egyeztessenek, valamint megismerjék a CECZ keretein belül nyújtott vállalkozást segítő megoldások, mellyel gyorsabb és jobb eredményeket tudnak elérni versenytársaiknál. A CECZ Közép-európai Kft. logisztikai és finanszírozási megoldásaival kiegészülve, a China Smart Expo egy komplett szolgáltatásrendszerrel kívánja segíteni a kínai lehetőségek iránt érdeklődő magyar, illetve kelet-közép-európai kis- és középvállalkozásokat.