VÁRJUK KÖVETKEZŐ KIÁLLÍTÁSUNKON ILLETVE PARTNERKAPCSOLAT ÉPÍTŐ PLATFORMUNKON!China Smart Expo 2017 A legjobb üzlet – egyszerűen

Idén 8. alkalommal rendezték meg a China Smart Expo-t

2017 május 31. és június 2. között a The Experience Center (TEC) épületében került megrendezésre a „China Smart Expo 2017” elnevezésű, három napos kiállítás, vásár és konferencia programsorozat. A közel 300 kínai és európai kiállítót felsorakoztató kiállítás idei legfőbb célja, hogy a kiállítók, kereskedők megtalálják a China Smart Expo szolgáltatásain keresztül azokat a gyártókat vagy közép-európai és magyar vállalkozásokat, amelyek hosszú távon biztos partnereik, illetve márkaképviselőjük lehet.

Várjuk következő szakmai rendezvényünkön!

Illetve a Hossztávú partnerség menüpontra kattintva elérhetőségének megadásával folyamatosan értesülhet az új üzleti lehetőségekről!

Olvasson az eseményről a Piac&Profit cikkében.

 

Jelentkezzen partneri lehetőségre!

Kérjük, jelezze üzleti elképzeléseit a 'Hosszútávú partnerség' menü pontban, így
folyamatosan tudjuk tájékoztatni a megnyíló üzleti lehetőségekről illetve 2018-as kiállításunk részleteiről!

A kiállítás, vásár és konferencia kiváló lehetőséget teremt, hogy a magyar vállalkozások közvetlenül az igényeiknek megfelelő kínai gyártókkal egyeztessenek, valamint megismerjék a CECZ Közép-Európai Kft. (Central European Trade and Logistics Cooperation Zone Co., Ltd.) keretein belül nyújtott készletfinanszírozási megoldásokat, valamint a Project Center adta lehetőségeket, mellyel gyorsabb és jobb eredményeket tudnak elérni versenytársaiknál.

A CECZ által létrehozott Project Center szolgáltatásai által akár európai terjesztési központtá is válhat minden kis- és középvállalkozás, amely csatlakozik a Kínai Kereskedelmi Minisztérium és a CECZ által létrehozott speciális kereskedelmi övezeti üzleti modellhez.

A Project Center egy olyan bemutatótermi rendszert jelent, mely az időszaki kiállítások 365 napos folytatására, valamint az érdeklődő partnerek kiszolgálására jött létre.

Egyszerre vannak jelen a kínai világmárkák – Aigo, Hanvon, Dantang, Lenovo, Hisense, Haier – valamint a közepes és a nagyobb méretű gyártók termékei. Egy helyen fellelhető a már itt járt kiállítók termék- és céginformációi. A Project Center munkatársai segítenek az érdeklődő üzletemberek számára a megfelelő kínai partnerrel történő kapcsolatfelvételben. A sikeres egyeztetések után, a Project Center használatával akár a márkaképviselet és a régióban történő terjeszkedés is könnyebben megtervezhető és megvalósítható.

A kereskedelmi kapcsolatok további fejlesztése érdekében 2017-ben is számíthatnak a vállalakozások a kereskedelem-fejlesztési alap nyújtotta lehetőségekre. Az alap idén is elérhető lesz azon KKV-k számára, amelyek részt vesznek a kiállításon és regisztrálnak. A helyszínen egy igényfelmérő lap segítségével részletesebb tájékoztatást kapnak a vállalkozás képviselői.

A három napos kiállítás, vásár és konferencia kiváló lehetőséget teremt, hogy a magyar vállalkozások közvetlenül az igényeiknek megfelelő kínai gyártókkal egyeztessenek, valamint megismerjék a CECZ keretein belül nyújtott vállalkozást segítő megoldások, mellyel gyorsabb és jobb eredményeket tudnak elérni versenytársaiknál. A CECZ Közép-európai Kft. logisztikai és finanszírozási megoldásaival kiegészülve, a China Smart Expo egy komplett szolgáltatásrendszerrel kívánja segíteni a kínai lehetőségek iránt érdeklődő magyar, illetve kelet-közép-európai kis- és középvállalkozásokat.

A rendezvényen való részvétel ingyenes!

REGISZTRÁLJON MÉG MA, ÉS FOGLALJON TÁRGYALÁSI IDŐPONTOT!


Helyszín:

The Experience Center
1152 Budapest, Szentmihályi út 171.
+36 1 414 72 88
info@chinasmartexpo.com

Időpont:

2017. Május 31 és Június 1.
10:00 - 16:00
2017. Júnis 2.
10:00 - 13:00