VÁRJUK KÖVETKEZŐ KIÁLLÍTÁSUNKON ILLETVE PARTNERKAPCSOLAT ÉPÍTŐ PLATFORMUNKON!China Smart Expo Smart Expo: Tea határtalanul

 

Üzletembereknek

 • találkozzon a tea kultúrának otthont adó Kína tea termesztő cégeivel
 • folytasson eszmecserét a közép-európai piacokon kereskedni vágyó kínai tea előállítókkal
 • próbálja ki a leendő árukat kóstolás útján
 • szerezzen üzleti partnereket, továbbá lehetőség van a velük folytatott tárgyalások akár azonnali elkezdésére

Program

November 13. 10:00-15:00

Üzleti megbeszélések és tárgyalások

Magánszemélyeknek

 • ismerje meg a tea kultúra bölcsőjének tartott Kína teáit
 • kóstolja végig a kínai Guangxi tartományból érkező 7 teatermelő széles választékát
 • érdeklődjön a teákról az egyenesen Kínából érkező szakértőkkel
 • nyerjen mélyebb belátást az öt ezer éves kínai kultúrába

Program

November 12. 16:00-21:00

Előadások

 • Kínai Teakultúra
 • Teakultúra Magyarországon
 • Kínai teakultúra Magyarországo

Kínai kultúrális programok

 
 

Helyszín

 

Nyitva tartás:


November 12.
16:00-21:00

November 12.
10:00-15:00

 
REGISZTRÁCIÓ
 

2015 China Smart Expo Június – Összegző jelentés

Nagy sikert aratott a CECZ Zrt. negyedszerre is megrendezett China Smart Kiállítása, melyet az Experience Center-ben tartottak 2015. június 16 és 18 között. Több mint 130 gyártó jött el a rendezvényünkre, a legtöbben olyan kínai tartományokból, mint Shan Dong, Shan Xi, Guang Xi, He Bei, Shang Hai és Ning bo. A kiállítók számos iparágat képviseltek, úgy mint műszaki cikkek, nehézgépezetek, építkezési anyagok, fitness gépek, textil, világítástechnika és élelmiszeripar. A három napos rendezvény során, több mint 700 vevőt köszönthettünk nem csak Magyarországról, de környező országokból is. A több mint ezer látogató közül sokan döntöttek úgy, hogy szándéknyilatkozatokat írnak alá, hogy kifejezzék komoly érdeklődésüket a jövőbeli közös együttműködés iránt.

21 cég Shang Xi tartományból érkezett, köztük a leghíresebb ecettermelő vállalkozás a “Lao Chen Cu LTD”. A legnépszerűbbek közé tartozott a Shan Xi Sailing Electric Vehicle Co. Ltd és a Yeekang Fitness Ltd, akik mindketten 13 szándéknyilatkozatot írtak alá, több mint 10 millió Eurós értékkel.

Összesen 58 gyártó érkezett Shang Dong tartományból, akik leginkább a járműalkatrészekre, nehézgépezetekre építkezésekhez, telekommunikációs eszközökre, LED és textil termékekre szakosodtak.

A Guangxi Régióból 13 cég utazott Magyarországra, főként tea - és porcelángyártók. Ők írták alá az eddigi minden rekordot megdöntő szerződést az első napon, 2 millió USD értékben.

A hivatalos jelentés szerint, az ideutazó kínai gyártók összesen 4.37 millió USD értékben írtak alá szerződéseket európai beszerzőkkel. Sok idelátogatót és kiállítót inspirált arra, hogy a jövőben több figyelmet szenteljenek a Közép – és Kelet Európai Piacnak.

 
 

Mik a legfontosabb összetevői a sikerünknek?

 • Feltaláluk a „match making point” (MMP) folyamatot. Összegyűjtjük a kiállítók igényeit és kéréseit, majd minden információt gondosan elemzünk, ezután bemutatjuk az összes lehetséges alternatívát, hogy biztosan a megfelelő üzlettársukat találják meg Európában. A kiállítás alatt megszervezzük a személyes találkozót, amely a véleményünk szerint a leghatékonyabb módja, hogy a felek megismerkedjenek és eldöntsék, hogy együtt kívánnak-e dolgozni a jövőben. Ez az elemző stratégia mindig kiemelten fontos része volt a munkánknak.
 • A CECZ mindkét félt, a megrendelőt és a gyártót is támogatja. Szakértő elemzőket alkalmazunk, akik a háttérvizsgálatok alapján mind közép – mind kisméretű vállalkozásokat kiértékelnek egy 1-től 5-ig terjedő skálán.
 • Bemutatótermünk az év 365 napján nyitva áll az Experience Center-ben, hogy a termékek minőségét tudja tesztelni a vásárló. Ha a gyártó képviselője keres meg minket, a CECZ Zrt. segíti a munkáját logisztikai megoldásokkal.
 • Tengeren túli raktárunk és logisztikai szolgáltatásaink: a CECZ Zrt. a kliensek segítségére áll számos folyamatban, a minőségellenőrzésen át a termékek kiszállításáig bárhova Európában, maximum 36 órán belül.
 • Mennyi támogatást várhatnak tőlünk klienseink? A múltban segítettünk megfinanszírozni tengeren túli szállítmányokat melyek értéke meghaladta a több ezres USD értéket. A szervezetünk stabil és megbízható, közép – és kisméretű vállalkozások egyaránt számíthatnak a szolgáltatásainkra. A közelmúltban bemutattuk készletfinanszírozási megoldásainkat: a kínai partnereken keresztül a megrendelni kívánt árukra előfinanszírozási lehetőséget biztosítunk. Üzleti terv és garanciavállalás mellett a megrendelni kívánt áruk értékének 60-70%-át 120 napra finanszírozzuk, kamat nélkül. Az együtt dolgozó vállalkozások segítése a fő célunk, valamint, hogy megbízható partnerek legyünk, akiken keresztül hosszú távú kapcsolatokat alakíthat ki mind a vevő és mind a gyártó fél.
 
REGISZTRÁLOK A RENDEZVÉNYRE