ChinaBrand Fair, 2019. június 3-5.

Már most regisztráljon látogatóként a jövő évi China Smart Expo-ra!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsők között 2018-as China Smart Expo-ról.

Logisztika

A CECZ Csoport szerteágazó szolgáltatásokkal elégíti ki a magyar és közép-európai vállalatok kereskedelemmel kapcsolatos igényeit.

Társvállalatunk, a Ghibli Szállítmányozási Kft. versenyképes és teljes körű szállítmányozási és logisztikai szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.

A budapesti székhelyű Ghibli Kft. tengeri, légi, vasúti, közúti és multimodális szállítmányozást egyaránt végez, valamint vállalja a termékek vámkezelését és szállítmányozás-biztosítását is.

A Ghibli AEO státusza számos előnyt jelent az ügyfeleknek.

Megnézem a Ghibli weboldalát

A Ghibli Raktárlogisztika Kft. rendelkezésére áll, legyen szó akár rakodási, akár logisztikai szolgáltatásokról.

És ez még nem minden! A Ghibli teljes raktárlogisztikája az átcsomagolási, címkézési, rendelés-összekészítési és szárazföldi elosztási feladatokat egyaránt lefedi, míg a cash-flow optimalizálható a Ghibli vámraktára és áfaraktára nyújtotta előnyök kihasználásával.

A Ghibli professzionális csapata az ügyfelek rendelkezésére áll a stratégiai tervek véghezvitelében, különös tekintettel a kínai-magyar relációra. Ezen felül személyre szabott és speciális szállítási és logisztikai megoldásokat is nyújt Kínában és Magyarországon egyaránt, valamint a Németországban, Olaszországban, Lengyelországban, Svájcban és Thaiföldön működő partnerirodákon keresztül.

Amennyiben szeretne többet megtudni a Ghibli tevékenységeiről, kérjük, látogasson el a www.ghibli.hu weboldalra, és kérjen árajánlatot LCL (gyűjtőkonténeres) vagy FCL (teljes konténeres) szállításra, és/vagy raktárlogisztikai szolgáltatásokra! Ezt követően nyugodtan hátradőlhet abban a tudatban, hogy megtalálta a legjobb szolgáltatást kedvező szállítási költségekkel, tranzitidővel és ellátásilánc-menedzsmenttel.

Kapcsolat

Csizmadi István csizmadi.istvan[kukac]ghibli[pont]hu +36-1-801-9843