ChinaBrand Fair, 2019. június 3-5.

Már most regisztráljon látogatóként a jövő évi China Smart Expo-ra!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsők között 2018-as China Smart Expo-ról.

Shandong Foreign Trade Vocational College

Tevékenységi kör

Felsőoktatás

Alapítva: 1964

Kapcsolat

Kapcsolattartó: Cui Wei

Telefonszám: 0086-532-55761080

Email: internationalsdft@126.com

Cím: Qingdao

Weboldal: http://www1.sdwm.cn/2010/

Kategóriák

A vállalatról

A Shandong Foreign Trade Vocational College (SFTC) 1964-ben let megalapítva, közvetlenül a Department of Commerce of Shandong Province irányítása alatt. A nappali tagozatos képzések mellett részképzéseket és esti tagozatos képzéseket is kínál, valamint e-learning forrásként szolgál más intézmények számára.
Nemzetközi elköteleződésének köszönhetően az SFTC nagy hangsúlyt fektet a külkereskedelemre, az idegen nyelvekre, a szállítmányozásra és az outsourcingra 24 nappali tagozatos képzés keretében. Nemzetközi kapcsolatai hosszú múltra tekintenek vissza, de virágzó együttműködéseket ápol különböző multinacionális vállalatokkal is. Mivel nagy a hangsúly az idegen nyelvi képzésen, igyekszik jól képzett tanárokat alkalmazni – 120 nyelvtanárt foglalkoztat angol, japán, koreai, német, francia, orosz és spanyol nyelveken.

A kiállítás célja:
Az "egy övezet, egy út" projekt keretében együttműködés kialakítása közép- és kelet-európai iskolákkal, egyetemekkel és vállalatokkal. Cserediákok toborzása.

Erősségek

Az intézmény a Shandongi Kereskedelmi Minisztérium alá tartozik. Az 1964-ben alapított egyetem Shandong tartomány első és egyetlen külkerskedelemmel foglalkozó, nappali munkarendű felsőoktatási intézménye.

Az előzetes időpont foglalás jelenleg nem elérhető

Nincsenek még feltöltött termékek

Galéria