ChinaBrand Fair, 2019. június 3-5.

Már most regisztráljon látogatóként a jövő évi China Smart Expo-ra!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsők között 2018-as China Smart Expo-ról.

Shandong University of Traditional Chinese Medicine

Tevékenységi kör

Felsőoktatás

Sajnáljuk, előre nem látható okok miatt sajnos a kiállító nem tud részt venni a kiállításon

Alapítva: 1958

Kapcsolat

Kapcsolattartó: Hai Qi

Telefonszám: 0086-53182613214

Cím: Jinan

Weboldal: http://www.sdutcm.edu.cn/english.html

Kategóriák

A vállalatról

Az 1958-ban alapított Shandong University of Traditional Chinese Medicine az ország egyik legfontosabb, hagyományos kínai orvoslást oktató intézménye. Jelenleg ez az egyetlen független intézet Shandong tartományban az orvosi területen. Számtalan elismerést kapott már a tartománytól és az Oktatási Minisztériumtól egyaránt. Alapképzés mellett sok mesterképzést, doktori és posztgraduális képzést is kínál, valamint vezető szervezetként részt vesz az állami „973 Projects”-ben is.

A részvétel célja:
Kommunikáció indítása orvostudományi, és az adott területen kutatást végző egyetemekkel.

Szakirányok:
Az egyetem három fő képzési területe a hagyományos kínai orvostudomány, a kínai gyógyszerészet és a kínai-nyugati orvostudomány szintézise. Nagyon népszerűek a kínai orvoslási, a kínai gyógyszerészeti, a gyógyszerészeti és a biomérnöki képzések. Az egyetem 1992 óta fogad külföldi hallgatókat BA, MA, PhD és részképzések keretében, angol, japán és koreai nyelveken. A külföldi hallgatók száma mára elérte az 500 főt. Az egyetem a nagy létszám ellenére is ragaszkodik a kis létszámú órák tartásához.

Pénzügyi támogatás:
Hanban Konfuciusz Ösztöndíj, Kínai Állami Ösztöndíj és a Shandong Tartományi Ösztöndíj

Erősségek

Az intézmény megalapításakor olyan híres orvosok láttak el oktatási tevékenységet, akik akkoriban többek között Mao Zedong vagy Zhou Enlai politikusok egészségéért is feleltek. 2017-ben az egyetem diákjai az országos Huangdi Neijing versenyen az elődöntő 3. helyét szerezték meg. Az akupunktúra és akupresszúra az egyetem fő szakja. 2014-ben nemzetközi hallgatói egy országos versenyen megszerezték a

Az előzetes időpont foglalás jelenleg nem elérhető

Nincsenek még feltöltött termékek

Galéria