ChinaBrand Fair, 2019. június 3-5.

Már most regisztráljon látogatóként a jövő évi China Smart Expo-ra!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsők között 2018-as China Smart Expo-ról.

Binzhou Medical University

Tevékenységi kör

Felsőoktatás

Alapítva: 1946

Kapcsolat

Cím: Binzhou

Weboldal: http://wwwe.bzmc.edu.cn/

Kategóriák

A vállalatról

A Binzhou Medical University Shandong tartomány egyik legjelentősebb orvosképző intézménye. Jogelődje az 1946-ban alapított Public Medical School of Shandong University. Az egyetem a kezdetek óta ragaszkodik az elveihez, miszerint „az első az oktatás, a minőség mindenek felett áll”, és „az oktatás az ember alapkiváltsága”.

A részvétel célja:
A cserediákok nemzetiségének színesítése, cserediákok toborzása, továbbképzési programok szervezése. Magyar és közép-kelet-európai központ megalapítása. Kapcsolatfelvétel a régió elsősorban egészségügyi területen tevékenykedő felsőoktatási intézményeivel, együttműködés kialakítása az oktatás, továbbképzés és kölcsönös utazások terén.

Szakirányok:
Kétnyelvű szakjai közül a legnépszerűbb a klinikai orvoslás szak, de egyéb egészségügyi szakok közül is választhatnak a hallgatók.

Pénzügyi támogatás:
Vezetőségi ösztöndíj, hallgatói kiválósági ösztöndíj, egyszeri ösztöndíj. 2018-ban az egyetem 1600000 CNY ösztöndíjkeretet kap Shandong tartománytól, mely diákonként 60000 CNY-t jelent, a kiválósági ösztöndíj összege pedig 5000 CNY.

Erősségek

Az egyetem közvetlenül Shandong tartomány irányítása alá tartozik, melynek kiválósága az orvostudományi képzésben rejlik, de kiemelkedőek az egészségügyi és gyógypedagógiai szakok is. Az oktatás magában foglalja az elméleti, gyakorlati, vezetői és oktatási képességek fejlesztését egyaránt. Az egyetem 2002-ben megkapta a jogot Shandong tartománytól, hogy külföldi hallgatókat is fogadjon. 2006-tól h

Az előzetes időpont foglalás jelenleg nem elérhető

Nincsenek még feltöltött termékek

Galéria