ChinaBrand Fair, 2019. június 3-5.

Már most regisztráljon látogatóként a jövő évi China Smart Expo-ra!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsők között 2018-as China Smart Expo-ról.

Sikerrel zárult a kínai bemutatótermek és a DHgate.com első O2O nyílt napja

Új kezdeményezésként, első alkalommal rendeztük meg a kínai bemutatótermeinkben az „OFFLINE TO ONLINE” nyílt napot, amellyel egyidőben bemutatkozott, a hamarosan Magyarországon is elinduló DHgate.com internetes webáruház is.

Több mint 40 üzleti partnerünk fogadta el meghívásunkat az eseményre, amelyen több száz terméket tekinthettek meg a látogatók, akik 303 konkrét ajánlati és megkeresési igénnyel fordultak hozzánk.

A rendezvény első részében bemutattuk a CECZ tevékenységét, középpontban az offline bemutatótermi programokkal, valamint az évente megrendezésre kerülő China Smart Expo kiállítással, majd ezt követően az online területen stratégiai partnerünk a DHgate.com ismertette e-commerce szolgáltatásait a résztvevőkkel.

Nagyon sok pozitív vélemény és visszajelzés érkezett az eseménnyel kapcsolatban, amely igazolja, hogy szükség van a kínai termékek és szállítóik minél szélesebb körű magyarországi megismertetésére, ezáltal segítve mindkét ország vállalkozásainak üzleti céljaik elérésében.

A sikeres első bemutatót követen a nyílt napok sorozatunkat tovább folytatjuk, amelynek következő témájáról és időpontjáról weboldalunkon tájékozódhat.

Galéria