ChinaBrand Fair, 2019. június 3-5.

Már most regisztráljon látogatóként a jövő évi China Smart Expo-ra!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsők között 2018-as China Smart Expo-ról.

Szervezők

A CECZ-ről

A Közép-Európai Kereskedelmi és Logisztikai Együttműködési Zóna a Kínai Kereskedelmi Minisztérium (MOFCOM) kezdeményezésével, a Shandong tartományi kormányzat közreműködésével és a CECZ cégcsoport működtetésével az első országos szintű tengerentúli gazdasági és kereskedelmi együttműködési zóna Európában, illetve az első kínai országos szintű tengerentúli kereskedelmi és logisztikai típusú gazdasági és kereskedelmi együttműködési zóna a világon.

A China Smart Exporól

A China Smart Expo egy minden évben Budapesten megrendezésre kerülő kiállítás, mely otthont ad többszáz− a közép- és kelet-európai piacokon üzleti partnereket kereső− kínai vállalatnak.

A CECZ Co. Ltd. a Kínai Kereskedelmi Minisztérium (MOFCOM) által alapított nagyszabású projekt, melynek célja a kereskedelem előmozdítása a Közép-Európai Kereskedelmi és Logisztikai Együttműködési Zónán belül. Az évente megrendezésre kerülő China Smart Expo társszervezőjeként arra törekszünk, hogy a legjobb üzleti megoldást biztosítsuk a kínai gyártók, beszállítók, valamint közép- és kelet-európai vállalatok között.

A CECZ az első számú kapcsolat, amennyiben kínai beszerzést tervez- bátran vegye igénybe konzultációs szolgáltatásunkat és kiterjedt adatbázisunkat, ragadja meg a China Smart Expo nyújtotta lehetőségeket, és találja meg bármely termékcsoport legjobb kínai beszállítóit!

A CECZ tevékenységei

A Kínai Kereskedelmi Minisztérium (MOFCOM) támogatásával előmozdítjuk a B2B tevékenységeket Közép- és Kelet-Európában.

Ingyenes közvetítési szolgáltatásaink révén hozzáférhetővé tesszük a Kínából történő beszerzéshez szükséges információkat.

Az elmúlt 8 évben részt vettünk a China Smart Expo szervezésében; bővülő adatbázisunk megbízató kínai gyártókat, kereskedelmi és egyéb típusú vállalatokat tartalmaz.

Adatbázisunk a Kínai Kereskedelmi Minisztérium (MOFCOM) által felülvizsgált és hitelesített kínai beszállítók százait tartalmazza, melyekkel igény szerint segítünk az angol nyelvű kapcsolatfelvételben.

Rendelkezésre állunk olyan vállalatok számára, melyeknek csupán csekély tapasztalatuk van a Kínából történő beszerzés terén− legyen szó konzultációról, vagy import folyamatáról.

Kérésre további szolgáltatókat ajánlunk− mint a GHIBLI Kft. magyar vállalat, melynek tevékenységi körébe tartozik a tengeri és légi szállítmányozás, a raktározás, a vámkezelés, biztosítási ügyintézés.

Eredményeink

8

Évnyi tapasztalat

1000

Elégedett kiállító

+350

Rendezvény számára biztosítottunk helyet

5000

m2 kiállítási terület

Kapcsolat