China Smart Expo 2018, Május 31 - Június 2, 2018. Budapest, Magyarország

Szervezők

A CECZ-ről

A Közép-Európai Kereskedelmi és Logisztikai Együttműködési Zóna a Kínai Kereskedelmi Minisztérium (MOFCOM) kezdeményezésével, a Shandong tartományi kormányzat közreműködésével és a CECZ cégcsoport működtetésével az első országos szintű tengerentúli gazdasági és kereskedelmi együttműködési zóna Európában, illetve az első kínai országos szintű tengerentúli kereskedelmi és logisztikai típusú gazdasági és kereskedelmi együttműködési zóna a világon.

A China Smart Exporól

A China Smart Expo egy minden évben Budapesten megrendezésre kerülő kiállítás, mely otthont ad többszáz− a közép- és kelet-európai piacokon üzleti partnereket kereső− kínai vállalatnak.

A CECZ Co. Ltd. a Kínai Kereskedelmi Minisztérium (MOFCOM) által alapított nagyszabású projekt, melynek célja a kereskedelem előmozdítása a Közép-Európai Kereskedelmi és Logisztikai Együttműködési Zónán belül. Az évente megrendezésre kerülő China Smart Expo társszervezőjeként arra törekszünk, hogy a legjobb üzleti megoldást biztosítsuk a kínai gyártók, beszállítók, valamint közép- és kelet-európai vállalatok között.

A CECZ az első számú kapcsolat, amennyiben kínai beszerzést tervez- bátran vegye igénybe konzultációs szolgáltatásunkat és kiterjedt adatbázisunkat, ragadja meg a China Smart Expo nyújtotta lehetőségeket, és találja meg bármely termékcsoport legjobb kínai beszállítóit!

A CECZ tevékenységei

Eredményeink

8

Évnyi tapasztalat

1000

Elégedett kiállító

+350

Rendezvény számára biztosítottunk helyet

5000

m2 kiállítási terület